Azi -4/21
Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi în creștere ușoară în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

Marți 2/23
Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal în această perioadă din an în cea mai mare parte a țării, dar în vest, nord și centru cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse slabe, însoțite și de descărcări electrice.

Miercuri -3/20
Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, vremea devenind răcoroasă în jumătatea de nord a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi slabe, izolate, la munte, în sudul și sud-estul teritoriului.

Vremea luni pe larg

Vreme frumoasă

Regimul termic va fi caracterizat de valori în creștere în aproape toată țara. Vremea va fi predominant frumoasă, cu cer senin și fără intensificări ale vântului. Va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 21 grade, ușor mai mici pe litoral, iar cele minime între -4 în depresiunile Carpaților Orientali și 9 grade în Dealurile de Vest. Izolat, mai ales în cursul nopții, vor fi condiții de ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here