Vreme călduroasă
Vremea va fi cãlduroasã și va deveni canicularã cu precãdere în zonele de câmpie și în jumãtatea vesticã a țãrii, iar disconfortul termic va fi accentuat în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin și doar în zona de munte, în special dupã-amiaza, vor fi unele înnorãri și izolat averse și descãrcãri electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 37 și 39 de grade în Crișana, Banat și sud-vestul Olteniei iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 25 de grade, în depresiuni.

Joi
Vremea va fi cãlduroasã în zonele vestice, sudice și local în cele centrale, unde disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin, doar dupã-amiaza, la munte vor fi unele înnorãri și pe arii restrânse averse și izolat descãrcãri electrice.

Vineri
Vremea va fi canicularã în special în zonele joase din vestul, sudul și centrul țãrii, iar disconfortul termic va fi accentuat în toate regiunile. Vântul va sufla slab și moderat.Temperaturile maxime vor fi între 30 și 38 de grade, iar cele minime între 15 și 26 de grade.

Sâmbătă
Vremea se va menține cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza în sudul, centrul și local în estul teritoriului, unde și disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra, între 31 și 38 de grade, iar cele minime între 14 și 25 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here