Joi 4/24
Regimul termic se va încălzi şi cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea. Va ploua în regiunile intracarpatice şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales în zona montană.

Vineri 7/27
Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în jumătatea nordică a teritoriului și la munte și izolat în rest. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Sâmbătă 8/29
Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere în majoritatea regiunilor. Înnorările vor fi accentuate temporar și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a țării. Ploile vor avea și caracter torențial.

Vremea joi pe larg

Vremea se încălzeşte
Vremea se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade din an. Cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi de scurtă durată, la munte. Noaptea vor fi înnorări temporare și se vor semnala averse și descărcări electrice în regiunile vestice, nord-vestice și centrale și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 16 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here