Vineri 7/27
Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în jumătatea nordică a teritoriului și la munte și izolat în rest. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Sâmbătă 8/27
Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere în majoritatea regiunilor. Înnorările vor fi accentuate temporar și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a țării. Ploile vor avea și caracter torențial.

Duminică 5/26
Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporarepe timpul zilei, când, local în zonele montane și pe arii restrânse în rest, se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină.

Vremea azi pe larg

Vremea devine instabilă
Valorile termice mai cresc şi se vor apropia de cele normale perioadei, dar în jumătatea nord-vestică, vremea va deveni instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate, cu averse, fulgere şi vânt puternic, chiar cu aspect de vijelie în Crişana, Maramureş şi local în Transilvania, Moldova şi la munte. Izolat, se va semnala grindina, iar cantităţile de apă vor depăşi 20 – 25 l/mp. În restul zonelor, cerul va fi înnorat temporar şi va ploua după-amiaza. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 grade, iar temperaturile minime, între 7 şi 16 grade Celsius. Dimineața și noaptea, izolat, vor mai fi condiții de ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here