Vineri 1/22
Cerul va fi predominant variabil, cu înnorări de scurtă durată în regiunile nord-vestice, nordice și estice, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul zilei la munte, dar local în sud-vestul și nord-estul țării.

Sâmbătă 2/22
Vremea va fi frumoasă şi cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații slabe pe arii restrânse, în jumătatea de vest a țării, îndeosebi în cursul nopții, sub formã de ploaie, iar la munte va fi și lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte.

Duminică 0/19
Vremea se va răci ușor în majoritatea zonelor țãrii. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și local, îndeosebi ziua, vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Pe crestele montane, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vremea vineri pe larg

Vremea se menţine frumoasă
Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei, exceptând regiunile sudice și sud-estice, unde va fi mai cald decât în mod normal. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și noaptea când, pe arii restrânse în regiunile centrale, nordice şi nord-estice, vor fi ploi de scurtă durată. Pe crestele Orientalilor, va fi lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 22 grade, iar temperaturile minime, între 1 şi 10 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni. Pe arii restrânse noaptea, în Transilvania și Maramureș, se va produce brumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here