Luni 4/24
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale în această perioadă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, dar numai izolat vor mai fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice, în special în sudul țării, la deal și la munte, mai ales după-amiază.

Marți 5/24
Vremea va fi în general instabilă. Înnorările vor fi accentuate temporar și se vor semnala averse și descărcări electrice în sud-vest, local în centru și la munte și doar izolat în restul teritoriului. Ploile pot avea și caracter torențial.

Miercuri 3/23
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe timpul zilei când se vor semnala ploi de scurtă durată și fulgere, în primele ore ale intervalului în sud-vest, iar după-amiaza, local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului.

Vremea azi pe larg
Vremea se menține plăcută, dar instabilă, iar temperaturile revin la cele normale acestei date. Cerul va fi variabil și se va înnora temporar. Ploile vor fi scurte, cu fulgere și tunete, în special în regiunile sudice, la deal și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și pe crestele montane. În zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață, spre dimineață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 24 grade, iar cele minime între 4 şi 15 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here