Marţi 5/24
Vremea va fi în general instabilă. Înnorările vor fi accentuate temporar și se vor semnala averse și descărcări electrice în sud-vest, local în centru și la munte și doar izolat în restul teritoriului. Ploile pot avea și caracter torențial.

Miercuri 5/24
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe timpul zilei când se vor semnala ploi de scurtă durată și fulgere, în primele ore ale intervalului în sud-vest, iar după-amiaza, local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului.

Joi 4/25
Valorile termice se menţin ridicate, iar norii vor fi purtaţi de vânt, cerul fiind mai mult variabil. În Capitală şi în regiunile estice va ieşi soarele, iar în vest şi în centru, înnorările pot fi mai accentuate. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vremea azi pe larg

Ploi locale torenţiale
Instabilitatea atmosferică se va menţine, iar cerul se va înnora accentuat temporar. În regiunile sud-vestice, ploile vor fi însoţite de tunete şi fulgere. Va ploua local în centru şi la munte, şi izolat în celelalte regiuni. Este posibil să cadă şi grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here