Miercuri 3/24
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe timpul zilei când se vor semnala ploi de scurtă durată și fulgere, în primele ore ale intervalului în sud-vest, iar după-amiaza, local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului.

Joi 3/24
Valorile termice se menţin ridicate, iar norii vor fi purtaţi de vânt, cerul fiind mai mult variabil. În Capitală şi în regiunile estice va ieşi soarele, iar în vest şi în centru, înnorările pot fi mai accentuate. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vineri 5/25
Vremea se menţine plăcută, cu temperaturi ce pot atinge 25 de grade Celsius în regiunile sudice. Cerul va fi predominant senin, cu înnorări temporare în centrul şi nordul ţării. Vântul nu va prezenta intensificări.

Vremea azi pe larg

Revin ploile
Vremea va marca o uşoară instabilitate atmosferică, pentru că revin ploile în timpul zilei. Vor fi temporare şi însoţite de descărcări electrice, în regiunile sud-vestice şi spre după-amiază, va ploua la munte şi pe arii restrânse în restul ţării. Vântul va prezenta intensificări temporare pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade, posibil ușor mai scăzute în depresiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here