Marți -2/17
Vremea va fi răcoroasă și încă foarte rece în regiunile estice. Cerul va fi temporar noros și va ploua în general slab, ziua, local în sud-est și pe arii restrânse în rest, iar noaptea, cu precãdere în sud-vestul țării. La munte, vor mai fi precipitații sub formă de ninsoare.

Miercuri -3/13
Vremea se va răci în toată țara. Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații pe arii relativ extinse, iar în zona de munte vor predomina ninsorile. Vântul va prezenta intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari în sud, sud-est și la munte.

Joi -2/11
Vor fi înnorări accentuate în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, unde va ploua atât ziua cât și noaptea, iar local cantitățile de apă vor fi însemnate. În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros și ploile se vor semnala pe arii restrânse.

Vremea marți pe larg

Ploi în toată țara

Deși valorile termice diurne vor marca o creștere ușoarã fațã de ziua precedentã, în special în vest și sud-vest, vremea se menține răcoroasă. Va ploua slab în majoritatea regiunilor, iar noaptea, ploile se vor accentua în zonele sud-vestice. La munte, precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în estul teritoriului și pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade, mai scãzute în depresiuni. În cursul nopții se va produce brumă în nord, nord-est și centru și izolat în rest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here