În cea mai mare parte a țãrii, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele din intervalul anterior. Aria nebulozitãții și a precipitațiilor se va extinde treptat, astfel încât, în special, în cursul nopții, va cuprinde regiunile din jumãtatea de nord a teritoriului. La munte, vor fi ninsori în zonele mai joase de relief și lapovițã sau ploaie, iar în vest, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va deveni moderat, cu intensificãri la munte.

Astăzi -4/5
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în nord-vestul teritoriului unde local, mai ales seara și noaptea, va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã.

Sâmbătă 4/4
Cerul va fi temporar noros și vor fi ninsori slabe, pe arii restrânse la munte și în regiunile sudice și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sud-estul teritoriului.

Duminică-4/3
Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații predominant sub formã de ninsoare în Oltenia, Muntenia, local în Banat, Dobrogea și izolat în restul teritoriului.
ADVERTISING

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here