Miercuri 8/27
Cerul va avea înnorări temporar accentuate, ziua în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte, unde local, seara se vor semnala averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului, iar noaptea, pe arii restrânse, în estul și sud-estul teritoriului.

Joi 4/24
Vremea va fi în general instabilă și se va răci. Pe parcursul zilei vor fi înnorări și va ploua în cea mai mare parte a țării, în timp ce noaptea, cerul se va degaja treptat, iar aria ploilor va fi în restrângere și diminuare spre est și sud-est.

Vineri 5/25
Instabilitatea atmosferică se va menţine şi se va extinde în aproape toată ţara. Cerul va fi variabil în regiunile sudice şi estice, dar vor apărea şi aversele însoţite de tunete şi fulgere. Vântul va avea intensificări temporare.

Vremea miercuri pe larg

Ploi în vest, nord şi centru
În regiunile centrale, vestice, nordice şi în zonele montane şi submontane, vremea va fi instabilă. Spre după-amiază în special şi noaptea, înnorările se vor accentua temporar, iar ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Pe spaţii restrânse, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi sunt posibile condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, ușor mai coborâte pe litoral, iar cele minime între 8 și 15 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here