Valorile termice marchează o uşoară creştere comparativ cu ziua de luni. Vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, iar temperaturile se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil spre senin în cea mai mare parte a ţării, cu înnnorări temporar accentuate în sudul, sud-estul ţării şi în zonele de munte, unde, pe arii restrânse, va mai ploua slab cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi la munte.

Azi 5/30
Vremea se ameliorează sub aspectul ploilor, iar valorile termice vor înregistra o uşoară creştere în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporar accentuate şi ploi, în general, slab cantitative. Vântul va fi slab şi moderat.

Miercuri 7/31
Valorile termice continuă să crească în cea mai mare parte a ţării, iar vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate şi, pe arii restrânse,averse însoţite de descărcări electrice, în cea de-a doua parte a zilei.

Joi 12/34
Vremea continuă să se încălzească şi se va înregistra o uşoară instabilitate atmosferică. În jumătatea de nord a ţării şi la munte, în a doua parte a zilei, se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here