Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în sudul litoralului și 32 de grade în vestul țării. În vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, precum și la munte, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat și, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade

Marți 10/32
Vremea va fi caldă, călduroasă după-amiaza în majoritatea regiunilor. Vor avea loc averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Spre noapte, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

Miercuri 12/33
Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Joi 8/30
Vremea va fi în general instabilă în estul, sudul și centrul țării, unde vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here