Vineri -2/16
Vremea va fi mai rece decât ar trebui, cerul va avea înnorãri, iar local și temporar va ploua în majoritatea regiunilor. În zona montană vor predomina ninsorile, iar pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania și Moldova, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Sâmbătă -3/17
Valorile termice se menţin scăzute, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua, când pe arii restrânse va ploua slab în centrul și estul țării și cu totul izolat în rest, iar în zona montanã precipitațiile vor fi predominant sub formã de ninsoare.

Duminică 1/20
Vremea va fi predominant frumoasã, iar valorile termice vor marca o creștere uşoară și vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil şi mai mult senin în cursul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea vineri pe larg

Vreme rece

Frigul se menţine şi va fi mai rece decât în mod obișnuit la început de aprilie. Cerul va fi înnorat şi va ploua local şi temporar în aproape toată ţara. La munte vor predomina ninsorile, iar în centru şi nord, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla cu putere pe timpul zilei în toate zonele şi cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade. Noaptea, cu precădere în nord-vest și centru, se va semnala brumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here