Luni 3/23
Valorile termice vor continua să scadă, situându-se sub cele climatologic specifice acestei date în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile vor fi prezente în aproape toate regiunile țării, iar în sud-vest vor fi însoțite de tunete și fulgere.

Marți 4/22
Vremea se menține închisă, dar cu temperaturi mai scăzute. Cerul va fi predominant înnorat și va continua să plouă. Aversele vor fi locale și temporare în unele zone și nu vor lipsi tunetele și fulgerele. Vântul va avea intensificări izolate.

Miercuri 5/24
Valorile termice încep să urce și să fie mai ridicate, dar cerul se va menține înnorat în aproape toată țara. Este posibil ca norii să se risipească înspre după-amiază și să iasă soarele, în regiunile sudice și centrale. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața este posibil să se formeze ceața.

Vremea azi pe larg

Ploi în toată țara
Vremea va fi rece, cu temperaturi ce continuă să scadă și care se situează sub cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi predominant înnorat și va ploua în toată țara. În regiunile sud-vestice, trecător, este posibil să fie și descărcări electrice. Noaptea, în Carpații Orientali, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte și în sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 23 grade, iar cele minime între 3 şi 10 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here