În cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil spre senin, iar temperaturile se vor situa în creştere faţă de zilele trecute. Excepţie face sud-estul ţării unde vor fi înnorări temporar accentuate şi, local, se vor înregistra averse, însoţite de descărcări electrice. Izolat se vor semnala cantităţi de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări locale în zonele estice şi sud-estice. Spre sfârşitul zilei vor fi condiţii de ceaţă.

Vineri 4/28
Temperaturile sunt în creştere faţă de zilele trecute, iar vremea se va ameliora ca aspect. Averse vor fi înregistrate doar izolat, în special la munte, în timp ce vântul va avea intensificări de scurtă durată în regiunile estice şi sud-estice.

Sâmbătă 6/30
Valorile termice continuă să crească, iar vremea se menţine stabilă, cu cer variabil spre senin în cea mai mare parte a ţării. Vântul va sufla slab până la moderat şi, izolat, se vor înregistra intensificări de scurtă durată.

Duminică 10/25
Se resimte o uşoară scădere a temperaturilor în toată ţara. Vântul va avea intensificări de scurtă durată, în special în a doua parte a zilei. În cea mai mare parte a ţării se vor înregistra înnorări temporar accentuate, însoţite de averse cu descărcări electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here