autobuzBuzoienii care mai au de efectuat tranzacţii financiare sau vor să îşi mai cumpere câte ceva pentru masa de Revelion trebuie să ştie că în această săptămână magazinele, farmaciile, precum şi băncile îşi vor modifica programul. Pe 30 decembrie băncile vor avea program normal, de la ora 9.00 la ora 17.00, iar pe 31 decembrie, respectiv 1 şi 2 ianuarie vor fi închise. Unităţile bancare nu au decis încă dacă îşi vor relua activitatea pe 3 ianuarie, mai ales că Banca Naţională a declarat această zi una nebancară şi astfel dacă BNR nu va lucra, nicio bancă nu va putea efectua tranzacţii. De asemenea, buzoienii sunt sfătuiţi să îşi scoată sumele necesare de pe card cu mai mult timp înainte pentru că, din cauza numeroaselor solicitări este posibil ca ATM-urile să rămână fără bani.
În ceea ce priveşte programul supermarketurilor din oraş, acesta va suferi câteva modificări. În ziua de 31 decembrie marile magazine îşi vor deschide uşile la ora 8.00 şi le vor închide în jurul orelor 18.00-19.00. Pe data de 1 ianuarie, hypermarketurile vor fi închise, urmând ca acestea să îşi reia activitatea pe 2 ianuarie, însă şi atunci programul va fi unul mai scurt.
În zilele de sărbătoare, buzoienii care vor avea probleme de sănătate vor avea la dispoziţie doar câteo farmcie deschisă zilnic. Pe 31 decembrie va funcţiona Iris Pharm, pe 1 ianuarie farmacia Crâng, iar pe 2 ianuarie Iris Pharm va fi din nou la dispoziţia buzoienilor.
În ceea ce priveşte trasnportul local, buzoienii care vor să se plimbe de Revelion au la dispoziţia doar maşina personală, taxiul sau pe jos pentru că pe 31 ianuarie programul autobuzelor se va încheia la ora 17.00, iar în primele două zile ale noului an nu se va ieşi pe traseu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here