După avalanșa de cereri din ultimele două săptămâni, situație care a impus prelungirea programului de lucru cu publicul, la Serviciul Cazier al IPJ Buzău se modifică din nou orarul. Începând de mâine, 15 octombrie, programul va fi în intervalul orar 08.00-14.00.

„Având în vedere măsurile instituite la nivel național și luând în considerare necesitatea aplicării în continuare a unor măsuri și reguli care să urmărească cu prioritate prevenirea și reducerea riscurilor de răspândire a transmiterii virusului SARS-CoV-2, precum și responsabilitatea ce revine autorităților și instituțiilor publice în acest sens, atât față de propriii angajați, cât și față de persoanele care se prezintă la ghișeu, facem apel la cetățeni să respecte regulile de distanțare socială atunci când se prezintă la ghișee pentru a solicita eliberarea certificatului de cazier judiciar sau a adeverințelor de integritate comportamentală.

Accesul în incinta ghișeelor va fi permis DOAR pentru persoanele care poartă măști de protecție

Adresăm rugămintea cetățenilor să dea dovadă de înțelegere, de responsabilitate și să respecte cu strictețe recomandările autorităţilor statului. Abaterea de la aceste recomandări poate antrena riscuri majore, periclitând siguranța şi sănătatea cetățenilor!

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!” , transmite Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

1 COMENTARIU

  1. Zilele acestea prin fata acestei institutii s-au perindat cca 1500 de politicieni care au nevoie de cazier judiciar in vederea validarii mandatelor lor. Cati dintre ei au vazut cum functioneaza aceste serviciu. Nu credeti ca toate cazierele lor puteau fi transmise in format digital institutionalizat? La fel ar fi trebuit sa functioneaze si pentru toti cei care au nevoie de aceasta hartie, majoritatea tineri, care stiu sa foloseasca serviciile on-line, pentru angajari, sau alte nevoi. A ramas o institutie anacronica, neadaptata la zilele de astazi, carora le place sa lipeasca pe toate usile, peretii, tot felul de afise, anunturi, interdictii etc, etc. Daca intri in holurile acestei cladiri te apuca groaza, de parca ar fi de pe vremea de mult apusa. Alo, au trecut deja 30 de ani.
    Ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ma duc sa-mi schimb permisul, dupa programare on-line de acum 15 zile, abia in mijlocul lunii urmatoare, adica in noiembrie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here