Veşti excelente din partea autorităţilor locale din Mărăcineni. Au fost obţinute două proiecte, în valoare totală de 2 milioane de euro, iar toţi banii vor fi investiţi în asfalt. Tot ce înseamnă drumuri principale, drumuri secundare şi uliţe vor fi asfaltate până la finalul anului.

„Vom asfalta absolut toată comuna, tot ce înseamnă străzi principale şi străzi secundare. Beneficiem acum de două proiecte. Unul de un milion de euro este pe PNDR şi un milion de euro pe PNDL. Cu data de 15 aprilie s-a dat ordinul de începere la primul proiect, la cel pe PNDR, pentru că licitaţia a fost câştigată de Strabag, iar la celălalt suntem acum în curs de licitaţie, acum. Eu sper ca până la sfârşitul anului toate lucrările să fie finalizate”, a declarat pentru Jurnalul de Buzău Constantin Dumitru, city manager la Primăria Mărăcineni.

Pentru acest lucru, în acestă perioadă, angajaţii Primăriei sunt ocupaţi cu branşamentele la apă şi la canalizare pe care le fac pentru a nu mai fi nevoiţi să spargă asfaltul după finalizarea lucrărilor.

„Acum tragem tare ca să finalizăm branşamentele de canalizare şi de apă, pentru că după aceea vom trece la asfaltări şi nu vreau să mai avem probleme. Neapărat aceste lucrări trebuie făcute pentru că nu mai putem interveni la ele după ce vom asfalta, ar însemna să distrugem totul. Noi am dat deja ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare, iar acum se pregătesc să vină în teren să se apuce de treabă”, a mai declarat Constantin Dumitru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here