Ieri, parlamentarii liberali din Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, preşedintele Filialei Judeţene Buzău a Partidului Naţional Liberal, senatorul buzoian, Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale PNL Buzău și cercetătorul Costel Vânătoru, coordonatorul proiectului „Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale de la Buzău”, au inițiat o întâlnire de lucru cu Adrian Oros, ministrul Agriculturii.
Discuțiile au vizat situaţia actuală a Băncii de Gene la Buzău.
S-au primit promisiuni că, imediat după aprobarea Legii Bugetului de Stat, va fi alocată suma necesară pentru derularea tuturor pașilor pentru demararea la Buzău, a acestui proiect de importanţă naţională.

„Cuprinderea sumei necesare pentru începerea activității la Banca de Gene la Buzău, anul acesta, este primul semn că suntem oameni ai faptelor şi că promisiunile noastre electorale nu vor rămâne doar la stadiul de vorbe. Dezvoltăm împreună comunitatea, acesta este un demers care deja se vede și se simte”, a declarat Gabriel Avrămescu, deputat PNL.

„Banca de gene este unul dintre principalele obiective pe care le-am avut în agenda electorală, iar faptul că într-un timp atât de scurt am reuşit să facem paşi concreţi, reali, pentru obținerea finanțării acestui proiect de importanţă naţională la Buzău, nu poate decât să mă bucure. Nu vom trăda încrederea buzoienilor şi vom continua să facem tot ce este posibil pentru un Buzău dezvoltat, modern, european”, a declarat la rândul său, Vlad Pufu, senator PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here