Noul director interimar al Companiei de Apă, Simona Săvulescu, a fost prezentă la şedinţa miniparlamentului buzoian, în cadrul căreia a dat câteva explicaţii la problemele ridicate de aleşii municipali.

Consilierii din Opoziţie au insistat ca noua conducere a operatorului general să precizeze dacă există în intenţie reducerea tarifelor la serviciile publice. Potrivit noului manager, abia de la jumătatea anului viitor se poate discuta despre preţuri mai mici la apă potabilă şi canalizare.

Pe de altă parte, Simona Săvulescu a fost întrebată despre salariul de manager, având în vedere că, în repetate rânduri, primarul Constantin Toma i-a reproşat fostului director, Ionel Tescaru, că şi-a stabilit un venit foarte mare şi nemeritat. Pentru moment, salariul managerului interimar este la acelaşi nivel.

După demiterea lui Ionel Tescaru, Consiliul de Administraţie al Companiei a decis numirea inginerului Simona Săvulescu în funcţia de director general, pe o perioadă de patru luni, mandatul putând fi prelungit încă două luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here