voicu

Protest la Ministerul Educației al învățătoarei Ionela Voicu, cea care a fost respinsă de două ori la concursul pentru șefia IȘJ Buzău, deși a obținut rezultate mult mai bune decât contracandidații săi iar unul dintre rivali, Geta Burducea, se află în fruntea Inspectoratului, deși s-a clasat sub nivelul învățătoarei de la Cislău. Protestul va avea loc pe 11 septembrie iar la el vor adera și alte cadre didactice alături de părinți din județ care prin acțiunea lor vor să atragă atenția asupra situației în care a ajuns învățământul românesc.
Iată ce a postat pe facebook învățătoarea Ionela Voicu cu referire la protestul programat pe 11 septembrie:

”Am crescut având in minte dictonul „Ai carte, ai parte! ” Până acum, nicio persoană, niciun eveniment nu l-au contrazis! Am invatat, am muncit si am obținut ce am meritat. Participarea mea la concursul pentru postul de inspector scolar general a răsturnat acest sistem de valori.
Pentru a putea fi convingătoare când incerc sa le transmit copiilor mei ca „învățătură e-o avere ce nimeni nu ti-o poate lua” si pentru ca am convingerea ca putem schimba ceva , am decis sa ader la protestul organizat de cativa părinți si profesori buzoieni vineri, 11 septembrie, la sediul Ministerului Educatiei si Cercetării Stiintifice.
Scopul acestui protest este atenționarea opiniei publice si a factorilor de decizie asupra neregulilor care au fost semnalate in cadrul acestui concurs, a implicării politicului, cât si manifestarea nemulțumirii noastre referitoare la menținerea in funcție a actualului inspector scolar general al ISJ Buzău, care a picat de doua ori acest concurs. Va invit, pe toți cei care vreti sa protestanți demn si decent, să fiți alaturi de noi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here