Organizația PSD Buzău a transmis un cimunicat de presă prin care condamnă incidentul pentrecut noaptea trecută în zona Pieței Dacia.

„Organizația PSD Buzău condamnă incidentul pentrecut noaptea trecută în zona Pieței Dacia din Municipiul Buzău. Mai exact, cortul amenajat pentru strângerea de semnături pentru susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, dar și o prismă aparținând unei cunoscute agenții de publicitate care prezenta imagini ale aceluiași candidat, au fost vandalizate și au fost inscripționate expresii licențioase cu vopsea galbenă. Vom depune plângere penală la Poliția Municipului Buzău și vom solicita Poliției Locale imaginile de pe camerele de supraveghere pentru prinderea și sancționarea făptuitorului.

Este revoltător faptul că anumiți competitori politici se pretează la acte de vandalism, violență și ură, și cerem să se ia măsuri urgente în acest caz!

În mod legitim ne punem întrebarea cum a fost posibil să fie vandalizate corturile candidaților PSD, PNL și Pro România, iar cortul candidatului USR -PLUS, aflat în aceeași locație în imediata vecinătate să rămână intact?…

În final, lansăm un apel către colegii din celelalte partide pentru respectarea tuturor competitorilor politici așa cum procedăm și noi.
Asemenea derapaje nu trebuie să mai aibă loc!”, se arată în comunicatul de presă.

1 COMENTARIU

  1. In mod normal nu ar trebui sa se intample asa ceva. Faptul ca, practic, toate partidele au fost avute in vedere de vadalizare, nu numai PSD, cum s-ar crede la prima vedere, arata ca cineva a tras o palma clasei politice care ne reprezinta astazi pe esichierul politicii romanesti.
    Sigur va fi pedepsit cel care a aplicat acest tip de atac la lumea politica in orasul nostru.
    Imi exprim speranta ca toate partidele trebuie sa-si asume ca Romania are nevoie de cu totul si cu totul altceva in viata politica. Nu mai merge ca pana acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here