Marcel CIolacu

Întrunit în prima sedință în noua formulă de conducere, Consilul Organizației Județene PSD a adoptat o rezoluție privind susținerea candidaturii președintelui interimar Liviu Dragnea la congresul din octombrie, Buzăul fiind astfel una dintre cele patru filiale care își exprimă susținerea pentru candidatura sa la conducerea partidului, conform regulamentului aprobat în Comitetul Executiv Național privind alegerile interne.
Având în vedere recentele evenimente interne și internaționale, pentru întărirea structurilor interne ale PSD în pregătirea anului electoral 2016, decisiv pentru viitorul demcrației în România, PSD Buzău consideră că Liviu Dragnea poate menține unit partidul, poate asigura păstrarea guvernării și câștigarea alegerilor. Este nevoie de un guvern puternic, iar acesta nu poate fi dat decât de un partid puternic. Luptele interne nu ar face decât să vulnerabilizeze guvernarea, ceea ce își doresc adversarii noștri, chiar dacă acest lucru duce la instabilitate politică și afectează poziția României.
„Atât timp cât la conducere se va afla o echipă strâns unită, Partidul Social Democrat are competenţa şi forţa pentru a desfăşura o activitate politică performantă şi a câştiga alegerile locale și parlamentare de anul viitor”, este de părere liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here