Vineri, la Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al OrganizaţieiPSD Buzău, în cadrul căreia a fost votată lista candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. De asemenea, a fost votată echipa de campanie.
Şedinţa a fost deschisă de către preşedintele Organizației Judeţene a PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu. Au vorbit: preşedintele executiv al PSD Petre Emanoil Neagu şi primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Lucian Romaşcanu a prezentat programul economic de guvernare al PSD.
Plenul Comitetului Executiv Judeţean al PSD Buzău a votat în unanimitate o rezoluţie ce impune prezenţa pe listă în exclusivitate a candidaţilor buzoieni.
„În ceea ce priveşte candidaturile pentru alegerile parlamentare, am stabilit de la bun început că nu vom avea oameni cu probleme penale, oameni de afaceri sau membri ai aceleiaşi familii. (…) Este pentru prima dată când pe această listă de candidaţi se regăsesc numai buzoieni. Fiecare dintre cei nominalizaţi are propriul domeniu de expertiză şi experienţă profesională în care a performat, fie că provine din administraţie, fie din mediul privat. După cum am demonstrat şi la alegerile locale din iunie, PSD Buzău a trecut într-o nouă etapă, ce presupune o viziune pe termen lung şi o abordare proactive”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Buzău, Marcel Ciolacu.
Vă prezentăm listele candidaţilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, aşa cum au fost ele aprobate, cu o singură abţinere, în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean:
Camera Deputaţilor:
1. Ion Marcel Ciolacu, deputat, preşedinte PSD Buzău
2. Sorin N. Lazăr, vicepreşedinte ANRP
3. Ionela Viorela Dobrică, preşedinta TSD Buzău;
4. Radu Sebastian, consilier personal al primarului municipiului Buzău
5. Pale Dănuţ, medic veterinar
6. Pricop Karmencita, preşedinta organizaţiei de femei PSD, medic
7. Muzgoci Doru, consilierjudeţean
8. Stoica Alexandru, preşedinte TSD Pănătău
9. Ceparu Florin, consilier Primăria municipiului RâmnicuSărat
Senat:
1. Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt PSD Buzău, consilier pe probleme economice al primarului municipiuluiBuzău
2. Liliana Sbirnea, consilier local Primăria municipiului Râmnicu Sărat
3. Laurenţiu Cristinel Ţepelus, consilier municipal, director adjunct al ColegiuluiNaţional „B.P. Haşdeu” Buzău
4. Victor Ioniţă, medic, consilier municipal
5. AlexandruBuşcu, ofiţer de aviaţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here