irina petrea
Psihologul Irina Petrea cunoscută ca SuperNanny vine la finele lunii curente la Buzău, în sprijinul părinților care cred că au nevoie de consiliere pentru a-i înțelege mai bine pe copiii lor, dar și al profesorilor ori al bonelor ce au în grijă copii. Nici bunicii nu trebuie să lipsească de la eveniment întrucât sfaturile specialistului îi vor ajuta în lucrul cu nepoții lor.

Conferința în care SuperNanny își va expune teoriile va avea loc pe 28 aprilie, la ora 17.30 la Hotel Pietroasa. Participarea la eveniment se face contra sumei de 45 lei daca înscrierea se face pana în 24 aprilie sau 70 lei în ziua conferinței.
Cadrele didactice beneficiaza de reducere, taxa de participare fiind de 40 de lei daca înscrierea se face pana în 24 aprilie sau 60 lei în ziua conferinței.

Irina Petrea este cunoscută din emisiunile de televiziune “€œSupernanny”, “Copii contra păƒrinti” și “€œCei 7 ani de acasピ, din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. Este renumită pentru metodele pe care le aplică, metode ce-și dovedesc eficiența mereu în educarea copiilor de toate vîrstele.

Alte detalii despre conferinta ce va fi organizată pe 28 martie la Buzău:
email: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0748 154 838 sau 0754964852

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here