Trupul neînsufleţit al Ralucăi Filip Colgiu a fost depus încă de duminică la Capela Arhiepiscopiei Buzăului si Vrancei, unde toţi cei care au cunoscut-o i-au putut aduce un ultim omagiu. Înhumarea va avea loc astăzi, la Cimitirul Dumbrava. Funerariile sunt programate să înceapă la ora 12, iar înhumarea la Cimitirul Dumbrava, Buzău. La înmormânatare sunt așteptate zeci de persoane care au cunoscut-o pe tânăra notar și care vor să o conducă pe ultimul drum. De la aflarea veștii, mesajele au curs pe pagina de Facebook a Ralucăi, dar și a mamei sale:

„Nimic nu poate fi mai dramatic pe lumea asta decat moartea propriului copil… stim ca niciun cuvant , nimic nu va poate alina durerea pe care o simtiti… noi va suntem toti alaturi cu gandul si ne rugam Domnului ca Ralucai sa-i dea odihna-n pace eterna iar dumneavoastra multa putere sa treceti peste aceste cumplite momente!!! Dumnezeu s-o aiba in paza!!! 🙁 Condoleante!!!!”

„Pe Raluca Filip Colgiu am cunoscut-o când aveam fiecare dintre noi vreo 13 ani. Am mers împreună în tabără la Căprioara. După câteva zile a venit şi mama ei, cu ciocolată multă. Îmi venea greu să cred că sunt mamă şi fiică, Rica Filip vorbea cu noi ca şi cum ar fi fost dintotdeauna din gaşca noastră. Ştiți voi Fetele Gilmore? Fix ele două erau. Şi aşa au rămas până azi. Azi, mama lui de azi! De azi încolo vor fi aşa din două lumi diferite. Raluca a plecat către lumină. Iar Rica, aşa cum a fost cea mai luptătoare mamă pentru copilul ei, va fi cea mai bună bunică din lume pentru copilul Ralucăi. De fapt, spun prostii. Cred că Rica nu poate fi altfel decât mamă. Ăsta e sufletul ei. Şi aşa o să fie şi de azi încolo”.

„Ramas bun, Raluca, draga! Imi pare rau ca te-am mai chinuit, dar nu a fost decat o infima incercare de a-ti da ajutor! Condoleante familiei tale, care va ramane o viata cu regretul ca orice incercare de a-ti reda zambetul cald a fost in zadar! Vecina”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here