radar_politie_thmb

Viteza ucide însă nu toți șoferii țin cont de asta. A demonstrat-o și un râmnicean de 39 de ani care a fost prins de radar cu 116 km la oră în localitatea Oreavu. Pentru inconștiența de care a dat dovadă, râmniceanul a rămas fără permis de conducere.

În aceeași zi de luni, 2 noiembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au constatat şi sancţionat 245 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
83 dintre sancţiuni au fost aplicate conducătorilor de autovehicule care nu au ţinut cont de limitele de viteză maxime admise, patru dintre aceştia fiind nevoiți să predea permisul din cauza vitezei cu care şi-a condus autovehiculele, printre ei aflându-se și râmniceanul care a condus nebunește în localitate.

Totodată, 28 conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu au utilizat centura de siguranţă iar alţi 15 pentru că au fost depistaţi la volanul unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice sau pentru că au oprit şi staţionat în alte locuri decât cele special amenajate.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii au reţinut șapte permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor care aveau prioritate, două pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice (0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat), unul pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare, dar și alte abateri constatate în trafic.
Tot luni, poliţiştii au întocmit două dosare penale după ce au depistat în trafic pe raza municipiului Rm.Sărat un autovehicul neînmatriculat la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 33 de ani şi iar un altul după ce au depistat pe raza orașului Nehoiu un bărbat de 22 de ani care aflându-se la volanul unui autoturism avea suspendată exercitarea acestui drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here