radar
Record de viteză în localitate. Un râmnicean de 26 de ani a fost prins de polițiștii buzoieni, în timpul minivacanței de 1 Decembrie, conducînd în localitate cu 158 km/h, pe DN 2 E85 la Mihăileşti. Vitezomanul a fost lăsat fără permis pentru 90 de zile.
În timpul aceleiași minivacanțe, polițiștii au aplicat aproape 750 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 174.000 lei.
Cei mai mulţi dintre contravenienţi au fost conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză (317), au condus autovehicule cu defecţiuni tehnice (65), nu au utilizat centura de siguranţă (89) sau au oprit şi staţionat în alte locuri decât cele special amenajate.
Împotriva a 13 dintre conducătorii auto sancţionaţi din cauza vitezei a fost luată şi măsura tehnico-administrativă de reţinere a permisului în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.
Poliţiştii au reţinut permisele altor 16 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii sau autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar şi nu au respectat regulile privind depăşirea.
Totodată au fost întocmite 5 dosare penale după ce poliţiştii au depistat în trafic autovehicule neînmatriculate, conducători auto cărora le fusese suspendată exercitarea dreptului de a conduce sau şoferi care nu figurau în evidenţa deţinătorilor de permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here