Presedintele PSD Buzau, Marcel Ciolacu a facut o declaratie cu privire la ultimile iesiri publice ale primarului Toma si presedintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

„După cum bine ştiţi, în Parlament am votat proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017. Iar mâine urmează votul asupra moţiunii de cenzură depusă de către opoziţie.
Cunosc foarte bine situaţia de la Compania de Apă Buzău, însă nu cred că asemenea ameninţări în spaţiul public pot produce lucruri bune pentru buzoieni, ci dimpotrivă.
Primarul Toma are dreptate atunci când critică cele 3 măsuri pe care Ionel Tescaru le propune : creșterea cu 25% a veniturilor conducerii companiei de apă, faptul că în contractul care include indicatorii de performanța ai managerului societății nu există şi calitatea apei drept indicator (toti buzoineii ştiu care este de fapt calitatea apei în oraş) şi o investiție de 3 milioane de euro într-un hotel ce urmează a fi transformat în sediu administrativ. Cu aceste trei propuneri nici eu nu aş fi de acord. Totodată, hotărârile în Adunarea Generala a Acţionarilor se iau numai respectând legea, iar persoanele care nu au dreptul de a participa încalcă legea.
Totuşi, deciziile PSD Buzău se iau în interiorul partidului, în mod democratic. Iar o evaluare corectă a domnului Petre Neagu, preşedinte al Consiliului Judeţean, trebuie făcută în interiorul organizaţiei judeţene, de către cei care l-au votat.
De aceea, la sfârşitul acestei săptămâni voi convoca Comitetul Executiv al PSD Buzău, la care voi invita toţi primarii din judeţ. Vom avea o discuţie cu primarii care fac parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară.
Din acest moment, domnul Sălcuţan a încetat orice colaborare cu PSD. Dacă are documente sau informaţii legate de existenţa unui “grup infracţional organizat”, terminologie pe care dânsul o consideră a fi “la modă”, îl rog să se adreseze organelor abilitate”, a declarat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here