Constantin Boscodeala
Edilul Buzăului, Constantin Boșcodeală, reacționează după perchezițiile care au loc joi la Direcția Economică. Iată ce spune primarul Buzăului după ce procurorii au anunțat că suspectează mai mulți funcționari din Palatul Comunal de constituirea unui grup infracțional și alte infracțiuni grave:

”Imi pare foarte rău de această problemă, nu am fost anunțați, nu am putut lua măsuri din timp pentru a nu-I pune pe drumuri pe cei care au venit să-și achite taxele și impozitele la Direcția Economică. Informația care a ajuns la mine este cea din comunicatul de presă, este aceea că DIICOT controlează dosare ale unor persoane fizice și juridice. Nu aveam informații dinainte. Sper sa se deschisă de astazi ghișelele de la Taxe și Impozite”, a spus Boșcodeală.
Edilul orașului a adăugat că nu are informații despre constituirea unui grup infracțional la Direcția Economică, serviciu aflat în subordinea sa: ”Nu am sesizat niciodată nimic suspect, toate birourile sunt deschise, fiercare birou funcționează cu mai multi funcționari, astept rezultatul cercetărilor. Azi dimineață informația a fost doar că se controleaza dosare ale unor persoane fizice si juridice de pe raza municipiului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here