foto facebook Denisa Carmen Coliof

Profesoara Denisa Carmen Coliof, soție de medic, a ales să povestească, pe pagina sa de facebook, momentele prin care a trecut post-vaccinare COVID, după ce i-a fost administrată prima doză de ser, cu intenția de a veni în sprijinul și altor persoane care ar putea avea ceva reacții adverse după vaccin.

Ieri, ora 15, mi-a fost administrata prima doza de vaccin Pfizer… Nu am avut nicio reacție pana azi pe la prânz când am simțit cum ma inunda valuri de căldură și transpirație, cum încep sa îmi frigă ochii și capul și mi se întețesc durerile musculare… Nu il ascultasem pe soțul meu sa iau ceva preventiv.
😉… Am dormit o ora și m-am trezit cu febra 38 și frisoane… Dureri de cap și de mușchi tot mai intense…
Am aplicat Bomba/FLOOM (un amestec din 5 uleiuri esentiale: tămâie, lămâie, onguard, oregano și arboré de ceai) pe coloana, tălpi, ceafa și frunte… Am înghițit cate 5 biluțe Onguard și Peppermint și am simțit în doar câteva minute ca mi se luminează capul, mi-a scăzut febra și durerile musculare au devenit mult mai suportabile…
Am toate uleiurile lângă mine…. Am simțit nevoia și de touch Rose, Melisa, Lavanda și Mela…. Le-am aplicat topic și pe locul dureros și pietros unde mi-a fost administrat vaccinul… Deja simt bratul mult mai ok.
Gata ! Sunt mult mai bine!
Slava Domnului pentru aceste uleiuri miraculoase!
PS Am scris pentru a veni în ajutorul celor care trec prin aceeași experienta în aceste zile.
Doamne ajuta tuturor!” , a scris, ieri, prof. Denisa Carmen Coliof, soția dr. Iulian Coliof, primul medic infectat cu COVID, anul trecut, la Spitalul Județean de Urgență Buzău, la începutul pandemiei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here