După ce fostul prim-ministru interimar și fost ministru al Educației în Guvernul Ponta, deputatul Sorin Câmpeanu, actual rector al Universității de Agronomie, președintele ales al celei mai mari organizații academice internaționale și Președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România a fost exclus de către ALDE din Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților, reacţiile nu au întârziat să apară. Victor Ponta este cel mai vehement contestatar al deciziei ALDE. Acesta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care îşi arată indignarea cu privire la decizia ALDE.

“In tara noastra interesul de partid ajunge sa fie sinonim cu PROSTIA!!
Sorin Cimpeanu a fost un foarte bun Ministru al Edicatiei, este rector si Presedintele Uniunii Rectorilor din Romania – plus romanul cu cea mai mare functie la nivel international – Președintele Asociației Mondiale a universităților francofone! Sa il dai afara pe Sorin Cimpeanu din Comisia de Educatie pe motiv ca s-a certat cu Partidul este mai mult decat o greseala – e chiar o prostie!”
, a scris Victor Ponta pe Facebook.

În acelaşi mesaj, Ponta îl felicită pe Marcel Ciolacu, liderul grupului PSD din Cameră care a decis să îl mențină pe Sorin Câmpeanu în Comisia de Învățământ pe locul unui social-democrat care s-a retras în favoarea fostului prim-ministru.

“Ps – ma bucur ca liderul Grupului PSD din Camera Marcel Ciolacu a avut intelepciunea de a-i oferi un loc din partea noastra!! Felicitari pt aceasta decizie de bun simt!”, a scris Victor Ponta la finalul mesajului postat pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here