40
Regizoarea Chris Simion îşi va lansa cel mai recent roman, „40 de zile” printr-un turneu în România.
Turneul autoarei va începe pe 1 martie, la Bucureşti, şi se va încheia pe 9 aprilie. În această perioadă, Chris Simion se va întâlni cu cititorii din mai multe județe, urmând a fi prezentă și la Buzău. Primul eveniment are loc duminică, de la ora 15.00, la Cărtureşti-Verona din Bucureşti.

După bestsellerul „Ce ne spunem când nu ne vorbim”, Chris Simion propune publicului „40 de zile”, un roman-basm care îi va da poftă de trăit în adevăr şi frumos.

Cea de-a noua carte, scrisă în 40 de zile, este un joc al introspecţiei şi al (re)găsirii de sine. „Recomandat persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate”, se arată în comunicatul citat.

Chris Simion s-a născut pe 20 august 1977, în Bucureşti. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” – Bucureşti, secţia teatrologie, în 2000, şi secţia regie teatru, în 2005.

Prima carte, „Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani”, i-a fost publicată în 1994, autoarea fiind numită de criticul George Pruteanu „un fel de pui de Cioran în fustă lungă şi neagră”.
Din 2009, Chris Simion este membră a Uniunii Scriitorilor din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here