Drumurile inchise din cauza zapezii ar putea deveni istorie. Reprezentantii Consiliului Judetean, impreuna cu specialisti in domeniu s-au intrunit intr-o sedinta pentru a discuta despre infiintarea de perdele forestiere pe raza judetului Buzau.

„Încă un pas spre înființarea perdelelor forestiere de protectie. Astazi, s-a intrunit Comitetul Judetean de Analiza a Programului Anual de Înfiintare a Perdelelor Forestiere de Protectie si a fost avizat studiul de oportunitate privind infiintarea perdelelor forestiere de protectie la nivelul judetului Buzau, initiat de catre Consiliul Judetean Buzau.
Urmatorul pas va fi saptamana aceasta, cand vom depune proiectul spre avizare la Ministerul Apelor si Padurilor. Sper ca acest proiect sa fie implementat cat mai curand, Buzaul avand atata nevoie de aceste perdele forestiere pentru protectia cailor de comunicatie si transport, in special impotriva inzapezirilor”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean, Romeo Lungu.

1 COMENTARIU

  1. Buna seara,
    Având în vedere articolul referitor la înființarea de perdele forestiere ,va pot pune la dispozitie proiectul meu de dizertație la lucrarea de masterat .
    Este vorba de un studiu tehnic care l-am prezentat în anul 2011 cu aplicabilitate in zonele vulnerabile din jud.Buzau,respectiv Rm.Sarat.
    Vă mulțumesc,
    Armand Oprescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here