Poza_cafenea McCafe
McDonald’s România extinde lanțul de cafenele McCafé pentru a ajunge la 19 cafenele la nivel național în toamna acestui an. Cafenelele deschise în acest an sunt gândite special pentru clienții McDonald’s din Buzău, Pitești, Craiova și București.
Restaurantul din Buzău găzduiește de vineri o cafenea McCafé cu noi produse dulci alături de cafele atent preparate, perfecte pentru a fi degustate împreună cu prietenii, familia sau copiii. Pentru McDonald’s, experiența clienților se reflectă în calitatea produselor, ospitalitate, decorul și serviciile moderne. Astfel, pentru deschiderea
„Considerăm că atenția la detalii și inovația în materie de produse, echipamente și experiențe unice oferite în fiecare zi celor ce ne trec pragul reprezintă criterii importante pentru care românii aleg McDonald’s la una dintre mesele principale sau pentru o cafea și un desert. Ne dorim să ne surprindem clienții și de aceea gândim mereu modalități prin care să le îmbunătățim experiența în restaurante. Credem mult în conceptul cafenelelor McCafé, în răspunsul pozitiv pe care l-am primit până în prezent și în produsele special gândite în funcție de dorințele clienților noștri. Astfel, la aniversarea de 20 de ani a McDonald’s în România, ne mândrim cu cele 19 cafenele pe care le vom avea deschise până la finalul anului și plănuim să extindem această rețea în mai multe orașe din țară, dar și în București”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.
În perioada de după deschiderea cafenelelor, clienții McDonald’s vor fi întâmpinați cu oferte pentru cafea de la McCafé valabile doar în aceste restaurante.
Restaurantul McDonald’s din Buzău a fost deschis în anul 1999, are o capacitate de 53 de locuri în interiorul restaurantului și 72 pe terasă și primește zilnic peste 2500 de clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here