IMG_0120Circulație cu restricții în municipiul Buzău, încă de la primele ore ale dimineții. Începând cu ora 07.00, o coloană de rafinare, produsă de BETA SA şi încărcată încă de vineri pe mai multe platforme, va porni spre Rafinăria Petrobrazi. Două echipaje de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău vor asigura însoţirea unui transport agabaritic din municipiul Buzău până la limita cu judeţul Prahova.

Având în vedere dimensiunile transportului, vor fi instituite restricţii de trafic pe traseul de deplasare, respectiv municipiul Buzău – strada Aurel Vlaicu – Aleea Industriilor – Şoseaua Spătarului – Spătaru – intersecţie DN2 E85 cu DN 1B E577 – limita cu judeţul Prahova.

În localitatea Spătaru şi la intersecţia DN2 E85 cu DN 1B-E577, circulaţia autovehiculelor va fi oprită cât timp se va realiza schimbarea capului tractor de la transportul agabaritic.

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor rutieri şi, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here