În ultimii ani, din cauza deseor accidente rutiere în zona intersecţiei DN 2 Euro 85 cu drumul care merge către Vadu Paşii, s-a luat în discuţie înfiinţarea unui sens giratoriu. Au existat numeroase discuţii, iar preşedintele Neagu a dat asigurări că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a obţine avizele necesare. Vestea bună esta că acest rond se va face în cel mai scurt timp, la data de 1 mai trebuind chiar să fie finalizat.

„În discuția pe care am avut-o azi cu directorul general al Drumurilor Naționale am pus pe tapet și necesitatea înființării unui sens giratoriu aici. A agreat propunerea noastră și a dat dispoziție ca rondul să se amenajeze până la 1 mai”, a anunțat șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu.

Reprezentantul Secției Drumuri Naționale Buzău, Răzvan Chiriță a anunțat şi el că rondul va fi amenajat în doar câteva zile, dar din balize de plastic.

2 COMENTARII

  1. Felicitări,Domnule Presedinte .Inca un succes de prestigiu pentru Buzoianu .Multe realizari în continuare va dorim pentru cei care v-au votat ,va iubesc, si sunt mereu langa Dumneavoastra .gigel d.

  2. Felicitări,Domnule Presedinte .Inca un succes de prestigiu pentru Buzoiani. Multe realizari în continuare va dorim pentru cei care v-au votat ,va iubesc, si sunt mereu langa Dumneavoastra .gigel d.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here