profesoara Andreea Adelina Chiricioiu, alături de elevii săi, la începutul anului școlar

Încă un cadru didactic buzoian reclamă problema gestionării situațiilor de criză apărute pe fondul îmbolnăvirilor cu COVID și a măsurilor de protecție din școli. Profesoară de geografie, Andreea Adelina Chiricioiu, de la Școala Gimnazială Merei, a postat un mesaj de revoltă, în această după-amiază, după ce a aflat că Școala gimnazială Izvoru Dulce (comuna Merei) a fost închisă, după apariția unui caz de coronavirus în rândul profesorilor. 

Profesoara, care predă și la unitățile din Izvoru Dulce și Lipia, susține că părinții și elevii nu au fost informați cu privire la motivele acestor măsuri, apoi reclamă faptul că elevii din Izvoru Dulce și din Merei nu primesc măști de protecție, pentru că școlile ar refuza să le ofere. 

Structura Scoala Izvoru Dulce ce apartine Scolii Gimnaziale Merei a fost închisă iar activitatea didactică va trece în online, începând de marți, 22.09.2020, deoarece avem în rândul profesorilor un caz de CORONAVIRUS!

Școala refuză să informeze părinții și copiii! La aceste două școli nu se oferă măști de protecție elevilor, acestea fiind oferite doar în prima zi de școală.

Deși Primăria Merei a alocat fonduri pentru achiziționarea de măști, școala refuză să le ofere!!!! De aici și problemele de infectare cu SarsCov-2.120027357 1465389816990416 2495904537064572713 oLa Școala Gimnazială Lipia elevii primesc măști, fiind singura structură ce oferă aceste materiale de protecție, dar nu au fost luate toate măsurile iar acestea sunt aruncate de copii pe marginea drumului!!!120029306 1465389846990413 1437917071375612433 oAvem profesori comuni la cele 3 școli!!!!

Ca părinte, îmi este teamă pentru copilul meu!!! Așteptăm lămuriri și nu SECRETIZAREA informațiilor!!!” , a scris profesoara Andreea Adelina Chiricioiu, pe pagina sa de facebook. 

Înainte de începerea anului școlar, unitatea din Izvoru Dulce anunța pe pagina de facebook faptul că elevii vor primi măști la intrarea în școală: 

Și ultima problemă legată de începerea școlii s-a rezolvat în aceste zile.
În urma anunțului făcut de Primaria Merei, după realizarea Regulamentului de Ordine Interioară al Școlii Merei și distribuirea acestuia către părinți și elevi, conducerea școlii ne-a informat că vom primi măști achiziționate din fondurile oferite. Până la noi reglementări, copiii dumneavoastră vor avea mască proprie doar pe traseul de acasă la școală.
Toate celelalte lucruri necesare începerii în bune condiții a școlii sunt asigurate în cantități suficiente (dezinfectant, hârtie, subsțanțe de curățenie).
La intrarea în școală vor primi o mască de unică folosință.

3 COMENTARII

  1. Dacă dna Chiricioiu Adelina preda în aceste școli și a constatat că elevii nu au primit masti și nu au fost instruiți corespunzator de ce nu a luat inițiativă să le dea personal masti elevilor și să-i instruiască corespunzător? Măștile sunt la dispoziția elevilor în fiecare scoala, materialele dezinfectante de asemenea iar persoană contaminată e un cadru didactic și nu elevii! Dna Chiricioiu este cunoscută că fiind persoană care se ocupa doar de reclamații și procese!

  2. Doamna in cauza traieste intr o lume paralela. Lucrurile sunt puse la punct in scoli, iar mastile aruncate tin de educatia pe care o au copiii de acasa. Asa cum arunca ambalajele, asa arunca si mastile. Inainte sa scrieti articole, sa preluati informatii de pe paginile personale, n ar fi mai simplu sa dati un telefon, sa verificati, sa veniti aa vedeti? Informatia nu trebuie verificata din 3 surse? Sau nu mai trebuie in epoca facebookului. Pareati niste jurnalisti seriosi…pareati…

  3. Ati dat masti doar in prima zi si ulterior stirilor din presa!!!Ati sunat parintii si i-ati amenintat sa nu mai comenteze pe retelele de sicializare!Fluturele nu are zile multe……Personal m-ati sunat si m-ati amenintat!!!!Scarlat va spune ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here