Afișarea primelor rezultate la examenul de bacalaureat este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 16.00). În aceeași zi, vor putea fi depuse contestațiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie.

Vineri s-a desfăşurat ultima probă scrisă, din cadrul Examenului de Bacalaureat Naţional, proba la alegere a profilului şi specializării – fizică, chimie, biologie sau informatică pentru absolvenţii de la profilurile real şi tehnologic, respectiv geografie, filozofie, logică, economie, psihologie sau sociologie pentru cei de la profilul uman.

Rata de participare la ultima probă scrisă din prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2017, proba la alegere a profilului şi specializării – E)d), desfăşurată vineri, a fost de 95,85% (în uşoară creştere comparativ cu anul trecut – 95,45%).

Potrivit unui comunicat al MEN, dintre cei 127.035 de candidaţi înscrişi pentru susţinerea testului scris la una dintre cele 10 discipline – Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie – s-au prezentat 121.765 de candidaţi.

Totodată, 5.233 de candidaţi au absentat, iar 37 au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here