duta
Film-documentar despre pugilista din Buzău, Steluța Duță. Pelicula ”Roboțelul de Aur” va rula la Cinematograful Dacia până pe 28 octombrie. Joi, 22 octombrie, este programată la cinematograful din Buzău premiera filmului care va aduce în prim plan una dintre cele mai bune sportive pe care le-a avut Buzăul: boxerița Steluța Duță, a cărei viață bate filmul. Ulterior, mai exact din 23 octombrie, după premieră, filmul va rula pentru publicul larg.
Filmul este realizat de tinerii regizori Radu Mocanu și Mihai Dragolea și are ca scenariu întocmai viața sportivei, care nu a fost deloc una ușoară. Steluța Duță a trăit o vreme într-un orfelinat, dar prin muncă, dăruire și talent, a ajuns multiplă campioană europeană la box, succesul transformând-o într-o sportivă cunoscută și apreciată de toată lumea.
Filmul va rula zilnic, la Cinematograful Dacia, în perioada 23 – 28 octombrie și este realizat după cartea care are ca subiect viața Steluței Duță. Cartea este scrisă de antrenorul său, Constantin Voicilaș, pe care spoortiva îl consideră și îl iubesște ca pe propriul tată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here