Încă un pas pentru realizarea la Buzău a unei săli de sport destinate persoanelor cu dizabilități. Proiectul, demarat de Consiliul Județean, va fi realizat de Compania Națională de Investiții, în curtea Liceului pentru Deficienți de Vedere. Potrivit președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, C.N.I. a dat ordinul de începere a lucrărilor. 

Sala multifuncțională pentru persoanele cu dizabilități este cu un pas mai aproape de a deveni realitate!

Compania Națională de Investiții a dat ordinul de începere a lucrărilor. Termenul pentru construirea și dotarea sălii este de 12 luni. Aceasta va fi unică în țară prin dotările de care va beneficia și va deservi Buzăul, dar și județele limitrofe. Pentru persoanele cu dizabilități, și în special pentru cei cu deficiențe de vedere, nevoia de integrare, de a avea șanse egale la o educație fizică, spirituală și competițională este cu atât mai mare.” , este mesajul, postat astăzi, pe pagina sa de facebook, de președintele C.J. Buzău, Petre Emanoil Neagu. 125339830 2848902802061116 9163109395293623632 oSala de sport va avea o capacitate de 125 de locuri și va putea găzdui competiții naționale și internaționale. Valoarea inițială a proiectului a fost estimată la peste 11,3 milioane de lei.

Pentru această investiție, Consiliul Județean a pus la dispoziție o suprafață de 4.600 de metri pătrați, în curtea Liceului pentru Deficienți de Vedere, pe strada Horticolei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here