De astăzi, Liceul Agricol „Dr. C. Angelescu” din Buzău a intrat în scenariul roșu, de învățământ exclusiv online. Decizia a fost luată ieri, în cadrul consiliului de administrație al unității de învățământ, după ce Direcția de Sănătate Publică a informat liceul că o profesoară a fost diagnosticată cu COVID.

Cum cadrul didactic a predat la mai multe clase din liceu (șapte clase cu peste 200 de elevi) și a intrat în contact și cu alți profesori, responsabilii Liceului Agricol au decis că se impune închiderea unității, elevii fiind anunțați să nu mai vină azi la școală, orele desfășurându-se exclusiv online, până pe data de 13 noiembrie.

La Liceul Agricol învață peste o mie de elevi. 

La expirarea perioadei de scenariu roșu, este posibil să nu se revină în bănci, de această dată din cauza faptului că lucrările de introducere a unui nou sistem de încălzire nu vor putea fi finalizate.20201006 101119 scaled e1604052970905Investiția a început târziu și nu se știe dacă noua centrală va fi gata până la jumătatea acestei luni. De altfel, săptămâna trecută, se luase deja decizia închiderii internatului liceului, din cauza frigului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here