incendiu-vulcanizareIncendiul produs la sediul APIA din MIhăileşti a fost provocat chiar din cauza neglijenţei angajaţilor. Imaginele surprinse de camerele video montate pe clădirea Agenției pentru Plăți și Intervenții pentru Agricultură de la Mihăilești au scos la iveală cauza incendiului care a cuprins o bună parte din sediul instituției. Potrivit anchetatorilor care au vizionat aceste imagini, incendiul a fost provocat de neglijenţa funcționarilor APIA care au lăsat nesupravegheat un foc, în apropierea anexei pline cu lemne, în curtea sediului.
Ancheta continuă, iar până la acest moment, conducerea APIA a stabilit că, în urma incendiului, au fost distruse 2.200 de dosare aparținând fermierilor din Glodeanu Sărat și Gherăseni. Este vorba de documentele celor care au depus cereri unice de plată pentru a primi subvenție de la stat.
Incediul de la Mihăilești a izbucnit miercuri, în jurul orei 10:00, iar intervenţia pompierilor a limitat extinderea flăcărilor la parterul imbobilului în care își desfășoară activitatea șase funcționari APIA. La momentul incendiului, la serviciu erau doar trei dintre ei, ceilalți angajaţi fiind în concediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here