Rezultatele de la titularizare 2018 s-au afișat pe titularizare.edu.ro și la sediile inspectoratelor școlare. Profesorii care obțin note peste 7 au șanse să se angajeze într-o școală pe perioadă nedeterminată. Candidații nemulțumiți de notele de la titularizare pot să depună contestații atât astăzi, cât și mâine, până în ora 15:00. 

​​Rezultatele de la examenul de titularizare s-au afișat marți, 17 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la inspectoratele şcolare judeţene, în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 18 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale de la titularizare se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe titularizare.edu.ro, în data de 24 iulie.

La Buzău, examenul de titularizare s-a desfășurat în două centre de examen, Liceul Grigore Moisil și Școala 7 din municipiul Buzău. Inițial, la concurs au fost înscrise 511 persoane, dar s-au prezentat la probe doar 380 de cadre didactice, care acum așteaptă rezultatele.

Titularizarea reprezintă angajarea pe perioadă nedeterminată, iar pentru a obține titularizarea într-o școală candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului, precizează Ministerul Educației, într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here