Sala multifuncțională pentru persoanele cu dizabilități este cu un pas mai aproape de a deveni realitate! Compania Națională de Investiții a dat ordinul de începere a lucrărilor. Termenul pentru construirea și dotarea sălii este de 12 luni. Aceasta va fi unică în țară prin dotările de care va beneficia și va deservi Buzăul, dar și județele limitrofe.

„A fost semnat ordinul de incepere a lucrarilor la sala multifunctionala cu gradene pentru persoanele cu deficiente. Este un obiectiv al Consiliului Județean. Noi a făcut proiectarea, iar obiectivul va fi derulat prin Compania Națională de Investiții. Este o mare realizare a noastră, a Consiliului Județean și a DGASPC ca odata cu finalizarea aceste investiții care va dura 12 luni, atât construcția cât și dotarea, persoanele cu dizabilități își pot desfășura activitatea în mod normal”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean

Prin realizarea acestei investiții conducerea Consiliului Județean a dorit să se asigure că și persoanele cu dizabilități au la dispoziție un loc în care să poată desfășura activități sportive și să se poată recrea.

Sala va fi construită pe un teren situat pe strada Horticolei, între Liceul pentru Deficienți de Vedere și calea ferată. Buzăul intră astfel în rândul județelor care își adaptează strategiile la nevoile tuturor categoriilor sociale și care duc o politică de incluziune a persoanelor cu dizabilităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here