UPDATE Misiunile de transportare a pacienţilor s-au incheiat abia spre orele pranzului. Acum toţi bolnavii sunt în siguranţă la spital.

Salvatorii ISU incearcă încă de azi noapte  să scoată din comunele Bisoca și Sărulești patru persoane care au nevoie de dializă. Pompierii acționează cu o șenilată și o ambulanță speciala  de transport victime multiple să ajungă la bolnavii care trebuie aduși la Buzău.
Zăpadă care atinge si doi metri inaltime, dar si viscolul  au transformat misiunea salvatorilor intr-o lupta pe viata si pe moarete. In cele din urma,două dintre persoane din localitatea Sarile, Comuna Bisoca  au reușit să fie transportate în zona circulabilă de unde au fost preluate de ambulanțe ale SAJ și aduse la spital.

Lucratorii ISU in au ajuns in zori la o a treia persoana din Sarulesti, pe care insa incerca sa o convinga sa mearga la spital dupa ce ,initial,a refuzat si asteapta un buldoescavator pentru a ajunge la cea de-a patra.

In continuare opt localități sunt nealimentate parțial cu electricitate: Braești,Bălaceanu, Pardoși, Pârscov, Chilii, Cănești, Gura Teghii și Lopatari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here