Șapte bărbați din comuna Vernești au fost reținuți pentru 24 de ore, după o descindere în forță a polițiștilor la mai multe locuințe.

Ieri, peste 30 de poliţişti de investigații criminale, ordine publică şi din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, au efectuat 7 percheziţi domiciliare, pe raza localităţii Verneşti, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni cu violență şi tulburarea liniştii publice. 

Poliţiştii au vizat persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni, printre care tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, infracţiuni comise în data de 29 august a.c., unde în urma unui scandal la care au participat mai multe persoane, au tulburat ordinea şi liniştea publică prin întrebuinţare de violenţe, în curtea unui restaurant de pe raza localității Berca, cât şi pe strada din faţa acestuia.

În urma activităţilor efectuate au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente, unele confecţionate artizanal, o armă de tip airsoft, obiecte tăietoare-înţepătoare şi alte bunuri.

De asemenea, polițiștii au condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru audieri 10 persoane, iar 7 bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 43 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru dispunerea măsurilor legale.

La activitate au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Buzău.” , precizează Biroul de Presă al IPJ. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here