Stațiunea Sărata-Monteoru va beneficia de baze Spa, Wellness și de redeschiderea unor bazine cu tradiție în curele și tratamentele românilor. Cel puțin asta își propun consilierii județeni buzoieni care, în ședința de joi, au aprobat un proiect ce vizează tema de proiectare a viitorului parc, precum și demararea procedurilor de achiziție publică a documentației tehnico-economice.

Parcul balnear urmează să fie construit pe o suprafață de 10,52 hectare și va dispune de spații destinate tratamentelor balneo-medicale, centre SPA, precum și de spații de cazare și unități de alimentație publică destinate turiștilor. Centrele de tratament și spațiile de cazare urmează a se construi în mijlocul terenului aflat la dispoziție, tot aici urmând a fi amplasată și zona de distracție, împreună cu spații amenajate pentru activități sportive de interior. De asemenea, vor fi amenajate vestiare, dușuri si centre SPA.

Proiectul prevede inclusiv amenajarea unor terenuri de sport și parcuri de aventură, dar și un amfiteatru, în partea sudică unde se vor desfășura activități culturale. Programului Multianual de dezvoltare a investițiilor în turism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here