galesSatenii din Naieni, localitatea de domiciliu a evadatului de la Judecatoria Moreni, sunt ingroziti ca cel despre care se spune ca a luat anul trecut viata a doi localnici, este acum in libertate. Politistii au organizat filtre pe drumurile care duc spre casa parintilor evadatului si totodata scotocesc zonele in care acesta s-ar putea ascunde.

Vestea ca Eugen Gales a evadat i-a umplut de spaima pe localnicii din Naieni. Masinile de la jandarmerie si politie au impanzit localitatea iar starea de alerta s-a instalat in toata comunitatea. De cum au aflat ca vecinul lor e din nou in libertate, satenii si-au ferecat portile.

“Normal ca ne e teama ca doar sta aici langa noi. Asta e in stare sa-ti dea in cap pentru mincare. Va dati seama ca e haituit si nu se da in loc de la nimic ca doar a fost in stare sa omoare doi oameni”, ne-a declarat  Stana Vasilescu, localnica din Naieni.

De aproape un an de cand e inchis, Eugen Gales a fost vizitat in puscarie doar de fratele sau caruia i-ar fi spus ca e batut. Mama evadatului spune insa ca daca fiul ei s-ar intoarce acasa , chiar ea l-ar preda oamenilor legii.

„Ce sa caute acasa? Daca vine aici eu il duc cu mana mea la politie. Nu are ce sa caute aici”, sustine Elena Gales, mama evadatului

In timp ce satenii isi fac cruce sa fie paziti de furia lui Eugen Gales, politistii si jandarmii scotocesc imprejurimile.

 Eugen Gales ispasea in penitenciarul Margineni o pedeapsa de 3 ani si 4 luni pentru fapte comise cu violenta. Anul trecut in aprilie a fost capturat dupa o urmarire de cateva ore cu focuri de arma. El este invinuit de comiterea a doua crime: o matusa de 70 de ani si un localnic de 40 de ani. Dosarul este inca in lucru la Parchetul de pe Tribunalul Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here